Umowa licencyjna użytkownika końcowego

Tłumaczenie ma charakter wyłącznie informacyjny, jedynie wersja angielska jest autentyczna.

Korzystanie z aplikacji jest bezpłatne.


Możesz zasubskrybować opcję „Wersja bez reklam”, aby uzyskać następujące funkcje :

  • Usuń wszystkie reklamy


Możesz zasubskrybować opcję „Pełna wersja”, aby uzyskać następujące funkcje:

  • Usuń wszystkie reklamy
  • Utwórz więcej niż jedno „Planowanie”
  • Skopiuj godziny z ostatniego tygodnia
  • Skopiuj godziny z „Szablonu”
  • Automatyczne obliczanie nadgodzin
  • Kolumny niestandardowe
  • Kolumny obliczane
  • Raporty z „komentarzami”
  • Synchronizacja kalendarza


Warunki:

  • Twoje konto iTunes jest obciążane w momencie potwierdzenia zakupu.
  • Podczas odnawiania Twoje konto jest obciążane tą samą kwotą w ciągu 24 godzin przed końcem bieżącego okresu.
  • Te opcje są rozliczane za pośrednictwem iTunes i są automatycznie odnawiane każdego roku.
  • Automatyczne odnawianie można wyłączyć w ustawieniach konta użytkownika.
  • Możesz tworzyć, modyfikować lub anuluj swoje subskrypcje w dowolnym momencie z iTunes konto.
  • Automatyczne anulowanie odnowienia musi nastąpić co najmniej 24 godziny przed końcem bieżącego okresu subskrypcji.
  • Anulowanie nie jest możliwe w bieżącym aktywnym okresie.