Licenční smlouva s koncovým uživatelem

Překlad je poskytován pouze pro informaci, autentická je pouze anglická verze.

Použití aplikace je zdarma.


Chcete-li získat následující funkce, můžete se přihlásit k odběru možnosti „Verze bez reklam“. :

  • Odstranit všechny reklamy


Chcete-li získat následující funkce, můžete se přihlásit k odběru možnosti „Plná verze“:

  • Odebrat všechny reklamy
  • Vytvořit více než jednu možnost „Plánování“
  • Kopírovat hodiny z minulého týdne
  • Kopírovat hodiny ze „šablony“
  • Automatický výpočet přesčasů
  • Vlastní sloupce
  • Vypočítané sloupce
  • Zprávy s „komentáři“
  • Synchronizace kalendáře


Podmínky:

  • Z vašeho účtu iTunes bude odečtena částka po potvrzení nákupu.
  • Při obnovení bude z vašeho účtu naúčtována stejná částka do 24 hodin před koncem aktuálního období.
  • Tyto možnosti jsou účtovány prostřednictvím iTunes a každý rok se automaticky obnovují.
  • Automatické obnovení lze deaktivovat v nastavení uživatelského účtu.
  • Můžete vytvářet, upravovat nebo zrušte své předplatné, kdykoli budete chtít ze svého iTunes účet.
  • Zrušení automatického obnovení musí být provedeno alespoň 24 hodin před koncem aktuálního období předplatného.
  • Během aktuálního aktivního období není možné žádné zrušení.