Slutbrugerlicensaftale

Oversættelsen gives kun til information, kun den engelske version er autentisk.

Brug af applikationen er gratis.


Du kan abonnere på indstillingen "Annoncefri version" for at få følgende funktioner :

  • Fjern alle annoncer


Du kan abonnere på indstillingen "Fuld version" for at få følgende funktioner:

  • Fjern alle annoncer
  • Opret mere end en "planlægning"
  • Kopier timer fra sidste uge
  • Kopier timer fra en "skabelon"
  • Automatisk beregning af overarbejde
  • Tilpassede kolonner
  • Beregnede kolonner
  • Rapporter med "kommentarer"
  • Kalendersynkronisering


Vilkår:

  • Din iTunes-konto debiteres ved købsbekræftelse.
  • Ved fornyelse opkræves din konto det samme beløb inden for 24 timer inden udgangen af ​​den nuværende periode.
  • Disse indstillinger faktureres via iTunes og fornyes automatisk hvert år.
  • Automatisk fornyelse kan deaktiveres i brugerkontoindstillingerne.
  • Du kan oprette, ændre eller annuller dine abonnementer, når du vil fra din iTunes konto.
  • Den automatiske fornyelse skal annulleres mindst 24 timer inden afslutningen af ​​den aktuelle abonnementsperiode.
  • Ingen annullering er mulig i den aktuelle aktive periode.