Planningify lar små bedrifter administrere sine ansattes planer på samme tidsplan

20/07/2022

Planningify-appen lar svært små bedrifter se sine ansattes tidsplaner og overtid på en enkelt liste.

Etter å ha forenklet beregningen av tidsplaner og arbeidstimer for ansatte (mer enn 100 000 aktive brukere), lar Planningify arbeidsgivere se sine ansattes arbeidstimer på smarttelefonkalenderen.

Hver ansatt må ha en personlig iOS- eller Android-smarttelefon med Planningify-appen installert. Hver arbeidstime som legges inn blir automatisk overført til en kalender som kan deles med lederen. Denne har da en fullstendig oversikt over alle timeplanene på samme agenda. Den ansatte kan også legge til kommentarer og notater for hver dag (permisjon, oppdrag, arbeidssted osv.).

Implementeringen er enkel, brukeren oppretter en kalender i standardappen til smarttelefonen, «deler» den automatisk med sin arbeidsgiver, og klikker deretter på «Synkroniser Planningify med en kalender» i applikasjonen. Denne automatiserte funksjonen er ikke gratis, men rimelig, mindre enn €10 per år/ansatt (via et iCloud- eller Google Play-abonnement).

Det er imidlertid fortsatt mulig å sende timeplanene til din arbeidsgiver hver uke, gratis, i csv-format (for integrering i et regneark), eller i PDF-format som kan skrives ut.

Her er hovedfunksjonene til applikasjonen:

1. Å legge inn daglige tidsplaner er raskt og enkelt.
Brukeren legger inn ankomst- og avgangstider hver dag, antall timer med ubetalte pauser, samt eventuell overtid, kommentarer mv.
Appen administrerer opptil to skift per dag (f.eks. for restauranter), og tillater også automatisk inntasting av tidsplaner for skiftarbeid. Brukeren noterer timene for hvert skift (morgen, middag, kveld) og gjelder deretter hvert skift for hver dag.

2. Beregning av overtid
Bare lag en «Schedule-modell» med totalt antall timer per uke (for eksempel 35t), så kan applikasjonen automatisk beregne antall overtidstimer som er jobbet, for hver uke.

3. Applikasjonen forblir enkel å bruke samtidig som den kan tilpasses
Det er mulig å definere timepriser (f.eks. dag betalt 85%), tilpassede kolonner (måltidskurv, arbeidssted, etc.), beregnede kolonner beregnet ved hjelp av regnearkstilformler, for eksempel: Lønn = Antall jobbet timer x Timelønn + Antall overtidstimer + 25 %. Mange eksempler er gitt i søknaden.

Utvikleren sier: «Målet med applikasjonen er å la alle brukere, ansatte, frilansere og arbeidsgivere administrere timeplanene sine på den enkleste måten, samtidig som de forblir svært tilpassbare og tilpasningsdyktige. Appen brukes i dag av et stort antall land og forskjellige jobber som har tatt i bruk og tilpasset bruken av appen. brukere Facebook-grupper eksisterer og lar brukere diskutere og dele sine beste praksis og beregningsformler, og å avsløre problemene deres.

Appen brukes spesielt av ambulansepersonell og transportsektoren, fordi appen gjør det enkelt å administrere timepriser og beregning av godtgjørelser, for å sikre at du får en rettferdig lønn. Hotell- og cateringbransjen setter pris på det faktum å kunne definere to skift per dag, og de små bedriftene for å kunne administrere timeplanene til sine ansatte.

Takket være dette initiativet ønsker Planningify å samle inn tilbakemeldinger fra brukere for å avgrense tjenesten og utgjøre en «Typemodell» for hver aktivitetsserver. Personaliseringsbehovene til de forskjellige yrkene er svært forskjellige, og ideen er å tilby en dedikert Planningify-app til hver jobb.

Noen nøkkeltall:
Over 300 000 nedlastinger på iOS.
Over 100 000 nedlastinger på Android.
Et program som hovedsakelig brukes i følgende land: Frankrike, Italia, Vietnam, Tyskland og Polen.